Известие

Collapse
No announcement yet.

Конзола за управление на ел. стъкла и странични огледала

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Конзола за управление на ел. стъкла и странични огледала

Здравейте колеги,
    След пране на салона на колата едното копче на конзолата на шофьорската врата (това, което прехвърля управлението към задните стъкла) отказа. Разглобих конзолата, подсуших и почистих, но пак не работи. На платката където копчетата правят контакт има едни налепи като от графит и налепа, който е за това копче е малко отлющен. Колата е АР 147 1.9. JTD. Някой има ли представа как може да се поправи копчето. Всички други работят.

Малко нахално, дано колегата да не се сърди, но и аз имам проблем със моето стъкло. От време на време не иска нито да се сваля, нито да се вдига, или когато дам да се свали до долу запецва по средата и трябва пак да натисна за да се свали. Имам модул за затваряне на стъклата при заключване и той винаги си го вдига прозореца.

И сега въпроса ми е какво или къде е модула за управление на шофьорското стъкло или проблема ми е в копчето? Всички други прозорци работят и нямат проблеми.
    sigpic
    ex Аlfa Romeo 156 2.0 16V TWIN SPARK mod '99 замина...
    0889 636 093

Comment

Модула ти е една бяла кутиика зад жабката.
      Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

Първоначално публикувано от raiders Покажи съобщение
        Малко нахално, дано колегата да не се сърди, но и аз имам проблем със моето стъкло. От време на време не иска нито да се сваля, нито да се вдига, или когато дам да се свали до долу запецва по средата и трябва пак да натисна за да се свали. Имам модул за затваряне на стъклата при заключване и той винаги си го вдига прозореца.

И сега въпроса ми е какво или къде е модула за управление на шофьорското стъкло или проблема ми е в копчето? Всички други прозорци работят и нямат проблеми.
        Тва дето зацепва по средата би било странно ако е от модула....пробвай с друго копче първо
        156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
        http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

Първоначално публикувано от Satanism Покажи съобщение
          Тва дето зацепва по средата би било странно ако е от модула....пробвай с друго копче първо
          Така от днес разбрах, че 99% не е от копчето. Сложих на задното копче което си работи жака за предното и пак нищо. Разглобих жабката и видях белият модул за стъклата очевидно. Странното за мен е, че като дам копчето да отваря/затваря лявото стъкло се чува едно "цък" и това е, колкото пъти натисна, толкова пъти цъка. Когато дам дясното стъкло, което си работи пак се чува "цък" от модула, но много по-силно и ясно, просто е по-различно. Утре мисля да сваля и да го видя този модул какво му е.

Сега имам и модул за конфорт функция и вдигане на стъклата като се заключва колата, но мисля, че не е от него.

От вчера вече дори не помръдва стъклото, така, че официално не работи!
          sigpic
          ex Аlfa Romeo 156 2.0 16V TWIN SPARK mod '99 замина...
          0889 636 093

Comment

Working...
          X